Турецький красень, відомий за серіалами "Величне століття", "Чорне кохання", "Корольок - пташка співуча", "Заснування: Осман" Бурак Озчівіт показав свою підлу натуру.

Актор братається з ватажком Чечні Рамзаном Кадировим, чим хвалиться в соцмережах і відвідує росію, яка напала на Україну та вбиває мирних людей. Але тепер гнила натура Балі бея з "Величного століття" стала видна ще чіткіше.

Бурак Озчівіт. Фото: Instagram
Бурак Озчівіт. Фото: Instagram

Турецькі ЗМІ повідомили про те, що у родині зірки стався великий скандал. За інформацією журналістів, актор посварився із вагітною дружиною Фахріє Евджен, яка перед цим посварилася з його мамою, і залишила будинок.

Як повідомив один із очевидців конфлікту, дві улюблені жінки Озчівіта голосно з'ясовували стосунки. В результаті розлючений брюнет крикнув дружині: "Досить, Фахріє!" . Вона не витримала натиску від чоловіка та вибігла з дому.

Однак пізніше, мабуть, коли до актора дійшли чутки про розлад у сім'ї, Бурак опублікував у мережі нову фотографію з дружиною, де вони виглядають абсолютно щасливими, і підписав: "Більше жодного негативу! Просто дайте нам спокій. Всім кохання".

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Шанувальники таку посаду розцінили неоднозначно. Одні вважали це публічним зізнанням, що Бурак і Фахріє помирилися, тому просять більше не обговорювати цю тему. Інші ж упевнені - інформація про скандал у зірковій сім'ї лише чийсь жарт чи "вкидання".

Втім, це не вперше, коли турецька преса пише про проблеми в особистому житті 37-річної зірки "Чудового віку".

Незважаючи на те, що пара вже багато років щаслива у шлюбі, виховує трирічного сина Карана, а також зараз перебувають в очікуванні другої дитини (термін вагітності у Фахріє два місяці - прим.ред), злостивці не перестають підливати їм олії у вогонь. Вважають, що Евджен вийшла заміж за "першого красеня" країни, і деякі не можуть дочекатися, коли він знову стане вільним.

Скрін, Instagram Бурак Озчівіт
Скрін, Instagram Бурак Озчівіт

Нагадаємо, що Бурак Озчівіт з "Величного століття" зіпсував свою репутацію, приїхавши до Москви - українці в сказі.

Раніше ми повідомляли, як живе найоплачуваніший актор Туреччини Бурак Озчівіт: 26 тисяч за епізод і більше 200 - за рекламу.