Співачка Яна Соломко, яка народилася на Полтавщині, дуже запам'яталася всім українцям після її участі у 1 сезоні романтичного шоу "Холостяк". Головним героєм проєкту тоді був танцюрист Макс Чмерковський.

У фіналі завидний наречений обрав незалежну Сашу Шульгіну та своїм вибором розбив серце не лише Яні, а й усій Україні.

Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"
Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"

Але час іде, всі три вищезгадані персонажі будують своє життя, мають дітей і... чітку позицію щодо війни в Україні, яку розв'язала росія. Але якщо Шульгіна і Чмерковський підтримують свою батьківщину, то 33-річна розлучена Яна Соломко віддала перевагу відмовчанню, як і Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Джиган та інші зрадники батьківщини.

Дівчина щосили виступає на різних заходах у росії: ТРЦ, яхт-клуби, конференції - куди покличуть. А зовсім нещодавно вона навіть вирушила до столиці Бурятії Улан-Уде. Зазначимо, що саме буряти по-звірячому знущалися з українців у Бучі.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Яна Соломко, фото: Знай.ua
Яна Соломко, фото: Знай.ua

Зараз же Соломко поділилася кадрами виступу у московському ресторані-яхті "Чайка". Дівчина одягнулася в чорний шкіряний костюм із ланцюгами.

"Було круто! Дякую всім" , - написала артистка, але забула про головне - заборонити українцям можливість коментування своїх фото, як вона це робила раніше.

Допис Яни Соломко
Допис Яни Соломко

І тут уже українці не полінувалися дати моральну оцінку тому, що полтавчанка розважає росіян і жодним словом не згадує про війну в рідній Україні:

"Я взагалі в шоці! Думала, а де це Яна зникла! Дуже розчарована! У піз*і ще один виконавець!", "Дуже сумно, Яна, для кого співаєте?? Та й де, у рашці! Немає виправдань", "Немає слів. Яка гидота. Що в неї в голові? Сором і ганьба. Іди за російським кораблем. Відписка", "Яно, я Ваша землячка і саме тому за Вас вболівала всі ці роки, але зараз дуже розчарована, як Ви могли так вчинити, Невже бажання кар'єри засліпило так, що кров людську не видно, Ви зараз навіть і не знаєте, що не зможете з цим жити", "Вам не соромно, Яна?", "Крім почуття нудоти нічого не викликає", "Ганьба нації", "Втекла до визволителів??? Може, нехай тебе там зґвалтують, поріжуть на шматки, як нас тут в Україні, а ти їм потім ще й заспіваєш, дурепа", "Будь ласка! Нормально співається? Не стало впоперек горлянки?! Продажна співачка"...

Яна Соломко, фото: yana.solo
Яна Соломко, фото: yana.solo

Були коментатори, які згадали про те, що Яна неабияк помандрувала у спробах розпочати успішну кар'єру, адже дівчина навіть брала участь в американській версії шоу "Шанс".

"У Яни не склалася Кар'єра в Україні, не склалася в США… не склалося особисте життя ні в Україні, ні в США… може, хоч у росії вдасться зліпити з бездарності цукерку… якщо не вийде, у крайньому випадку є ще Китай та Індія. Нічого особистого, просто спостереження. Ну і розчарування, звичайно. Ганьба!", - пише одеситка Каріна.

Коментарі до допису Яни Соломко
Коментарі до допису Яни Соломко

Нагадаємо, що Яна Соломко із шоу "Холостяк" розважила росіян та бурятів, на події у Бучі начхати.

Раніше ми повідомляли, що Яна Соломко плюнула в Україну та організувала концерт для росіян, не прийшов ніхто.