Відома українська співачка Аліна Гросу поскаржилася шанувальникам на складнощі, які виникли у її житті та натякнула на проблеми зі здоров'ям. Цим знаменитість поділилася у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу має багатотисячну армію шанувальників, тому намагається періодично підігрівати інтерес до своєї персони новими яскравими знімками та відео з особистого життя та професійної діяльності. Останнім часом зірка майже не з'являється у соцмережах, але раптом перервала мовчання.

Аліна Гросу. Фото: скрін YouTube
Аліна Гросу. Фото: скрін YouTube

Аліна Гросу розповіла шанувальникам, що останні тижні видалися для неї дуже складними. Що саме з нею трапилося виконавиця уточнювати не стала, але дала зрозуміти, що це були проблеми зі здоров'ям. Зірка заявила, що зараз відходить від наркозу та її життю ніщо не загрожує.

Пост Аліни Гросу. Фото: скрін instagram stories
Пост Аліни Гросу. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Блін, не мені зараз вам скаржитися тут потрібно, але останні 2 тижні капець якісь важкі були. Зараз відходжу від наркозу, всі норм", - поділилася з шанувальниками Аліна Гросу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу після тривалого мовчання порадувала шанувальників новиною: "Ми так сумуємо за тобою".

Також наш портал інформував, Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила передплатників: "Настільки тупе фото".

Крім того, наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоби була хороша фігура: "Я повернулася".