Українська співачка та акторка Маша Кондратенко стала відома завдяки ролі у серіалі "Школа". Наразі дівчина випускає авторські пісні, активно веде свій блог у Instagram та ділиться яскравими моментами з шанувальниками, кількість яких уже перевищила 190 тисяч.

Після прем'єри кумедної пісні "Ванька-встанька" пройшло трохи більше місяця, а Маша Кондратенко вже підготувала для шанувальників нову творчу роботу. Артистка записала дует із молодим виконавцем Микитою Леонтьєвим, який виступає під псевдонімом ENLEO. Вони презентували дуже ніжний та чуттєвий трек "Любов сильніша".

Маша Кондратенко, скріншот з відео
Маша Кондратенко, скріншот з відео

Вони заспівали про чудове почуття, яке здатне протистояти будь-якому злу.

"Ми боремось зі злом кожен день, ми єднаємось, і в такі тяжки часи Любов є в усьому: любов до Батьківщини, до нашої рідної землі, до людей, до воїнів, які кожен день виборюють нашу перемогу. І ми всі знаємо, любов сильніша за кулі та автомати, сильніша за страждання та смерть. Ми разом-можемо все!" - написала Маша Кондратенко.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Артистка повідомила, що текст написав Микита після того, як дізнався про смерть свого друга-музиканта, який загинув через окупантів у Маріуполі.

Також Маша обіцяла незабаром показати до пісні mood-відео та дотримала слова. Воно вже доступна для перегляду на YouTube.

Раніше ми писали про те, що зірку "Школи" Машу Кондратенко оточили суворі богатирі в поліцейській формі: "Боже, яка крихітна"

Як повідомляв Знай.ua, блогер Олег Машуковський у дуеті з Машею Кондратенко отримали порцію критики за нову хитару: "Чому ніхто не каже, що це плагіат"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Кондратенко зі "Школи" довела, що вона вже дівчинка доросла і оголила животик: "Небезпечно"