Усі знають та люблять Андрія Данилка не лише за геніальний образ Вєрки Сердючки, а й просто, як людину. Хоча життя шоумена не назвеш солодким і на його шляху було багато випробувань, але це не завадило йому стати добрим другом та прикладом для багатьох українських зірок.

У вересні 2021 року про Данилка вийшла велика передача на одному з українських телеканалів, де піднялись дуже цікаві питання.

Що являє собою Вєрка Сердючка? Чому Андрій Данилко достатньо закритий у реальному житті? Чи залишила Данилка Геля? Як жив Данилко у дитинстві? Чи правда, що родина Андрія не сприймала його?

Ці та інші питання розібрали експерти студії, які особисто знайомі з творчістю творця Вєрки Сердючки або ж із самим Андрієм Данилком.

Андрій Данилко, скріншот: Youtube
Андрій Данилко, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дуже цікавим був момент передачі в блоці "Що являє собою Вєрка Сердючка?", в якому колеги Данилка розповіли, що вони думають про нього.

"Феноменальність Андрія Данилка в тому, що він неймовірно Богом обдарована людина. Вона настільки іскрометна, розумна, талановита, музикальна..." - ділиться Наталія Могилевська.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Тіна Кароль своїм томним і мрійливим голосом буквально зізналася в почуттях чоловікові.

"Андрію, я тебе люблю. І дуже давно... Коли ми жили в одному гуртожитку разом. Ти навчався в цирковому коледжі, на 4 поверсі жив, а я на 3. І мені завжди, коли я вступила говорили" А тут Андрій Данилко" і я думала, що треба як мінімум до нього дотягнути. Ти - культура. Хтось скаже епоха, уух, хочеться стукнути таких людей..."

Тіна Кароль. Фото: УНН.
Тіна Кароль. Фото: УНН.
Тіна Кароль. Фото: УНН.

Михайло Поплавський у дусі ректора університету дав свою оцінку:

"Це самородок. Вийшов із глибинки, з Полтавської області. Це людина-свято, людина-феєрверк..."

Нагадаємо, що Тіна Кароль показала, у яких польових умовах живуть бійці під час війни.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович розлютив Вєрку Сердючку, зіпсувавши легендану пісню, в шоці навіть Тимошенко.