Український продюсер і режисер Нателла Крапівіна поділилася фотографією з великою кількістю людей у ​​Європі.

Вона найбільш відома як "експредставниця" Світлани Лободи, творець "Орла та Решки" та продакшн-студії TeenSpirit. Жінка часто викладає щось у Instagram, де за її життям стежать понад 480 тисяч людей. У перші дні війни вона була в Москві, де й жила останнім часом... потім, мабуть, там стало небезпечно перебувати, тому Нателла і перебралася до Європи, де зустрілася, що видно з фото, з Іваном Дорном.

Світлана Лобода та Нателла Крапівіна, скріншот: Youtube
Світлана Лобода та Нателла Крапівіна, скріншот: Youtube

"Вводжу в своєму серці так багато ніжності та тепла. І ще трохи суму. Кажуть, смуток - астенічна емоція і вона необхідна, щоб оцінити радість і відновити сили для подальшого шляху. Нехай так і буде!", - пише Нателла.

Крапівіна має українське громадянство, не рашистське і не туркменське, хоча народилася вона саме там.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нателла Крапівіна, фото: Instagram
Нателла Крапівіна, фото: Instagram

"Мені було дуже приємно познайомитися!", "Які ви класні!", "Літо пролетіло, все залишилося позаду, але ми знаємо - краще звичайно попереду", "Це називається любов у розлуці", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, експродюсер Лободи Крапівіна принизила уродженку Черкас Ганну Асті за крадіжку: "Біжи швидше"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода сходила до церкви "під прикриттям", поки свічки ще горіли: сказати не було чого.

Знай.ua писав, експродюсера Лободи Нателлу Крапівіну придавила важка "плита": "Поки є кисень, треба дихати"