Усі українці пам'ятають той чудовий час, коли не тільки не було війни та коронавірусу, а коли ранок вони починали разом із телешоу "Підйом" на Новому каналі та сміялися разом з Педаном, Притулою та Фреймут.

Екранне товариство переросло у дружбу за камерами, але зараз багато змінилося. Оля Фреймут давно живе своїм життям, не лише без Педана та Притули, а й без Нового каналу. А що ж щодо дружби хлопців? Адже вони так багато шоу зробили разом і, здавалося, це було міцне чоловіче товариство.

Олександр Педан і Сергій Притула, facebook.com/pedanos
Олександр Педан і Сергій Притула, facebook.com/pedanos

Нині їх рідко можна побачити разом, оскільки Притула став волонтером та заснував Благодійний фонд, а Педан став громадським діячем та знімає соціальні проєкти. Які стосунки між улюбленцями публіки зараз?

"Ми ставимося один до одного з дуже великою повагою. У якийсь момент у нас із Сергієм з'явилася негласна домовленість: нас так багато разом у проєктах, що ми маємо поважати вільний простір один одного, – розповів Педан у YouTube-проєкті "Розмова" - У нас різні друзі, різні тусовки, різні інтереси. Я екстремал, а він ні. У нього є політичні амбіції, а у мене немає. Навіщо собі брехати? Сказати, що ми друзі "не розлий вода", то ні. Наш спільний досвід, повага і те, що завжди готові подати руку і допомогти, говорить про те, що ми друзі... Звичайно, але те, які у нас зараз стосунки, і як рідко ми бачимося, свідчить, мабуть, що ми класні знайомі. Вирішуйте самі, я не можу взяти на себе цю відповідальність."

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Притула і Педан
Притула і Педан

Незважаючи ні на що, Сергій та Олександр залишилися величезною підтримкою один для одного!

"Однією фразою Притули я поясню наші стосунки. Він мені дзвонить за день до запуску проєкту з байрактарами і каже: "Сань, ти знаєш, що просто так тебе не смикаю. Але ми завтра вранці оголошуємо збір на байрактари. Підтримаєш?" А я йому: "Сірий, ну звичайно". І можу будь-якої миті зателефонувати і сказати: "Сірий, у мене така біда". Або навпаки: "Сірий, у мене щось хороше". Знаю, що він мені не відмовить. І я з тих, до речі, від кого він точно підніме слухавку! Хоча Притула її не бере" , - зізнався Педан.

Нагадаємо, що ведучий Олександр Педан виганяє доньку з рідного дому, має бути тусовка.

Раніше ми повідомляли, що "супутник Притули" допоможе знайти путіна? Тарологиня вказала на суттєве просування України у війні.