Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова дала невелике, але дуже інформативне інтерв'ю шоу "ЖВЛ" та розповіла, як її заспокоював чоловік Вадим на початку війни і чому він зараз радіє, коли співачка "розносить" його по всіх фронтах, влаштовуючи сварки.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Полякова вирішила виїхати з дітьми за кордон майже на самому початку російського вторгнення, але Вадим захотів залишитися і навіть вступив до лав тероборони. Артистка зізналася, що чоловік шалено сумував за сім'єю, дітьми і навіть її криками. Вони не бачилися 5 місяців.

"Зараз, коли я починаю кричати, він каже: "Боже, як я за цим сумував, кричи більше". Коли ці крики, метушня, вічний бардак... і коли все порожніє, дуже важко", - поділилася Оля.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Попри свою благодійну діяльність Полякова ще встигає заробляти гроші на життя, але за кордоном. В Україні, як вона зізналася, наразі це неможливо.

"Мене цьому Данилко навчив. Так і кажи: "У мене немає іншої професії, двоє діток, їх треба годувати". Чоловік зараз не має можливості працювати", - повідомила зірка.

Раніше ми писали про те, що українці знайшли причетність Олі Полякової до визволення Харківщини: "Відьма"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова випустила пісню українською мовою про велику перемогу: "Тяжко втримати сльози"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова відзначила на "повнолітті" подружнього життя з чоловіком: доказ того, що різниця у віці - не перешкода