Зірка шоу «Америка шукає таланти» Хайді Клум влаштувала приголомшливу демонстрацію, роздягнувшись до крихітної спідньої білизни та спокусливо танцювавши для своїх мільйонів підписників.

Дану публікацію Хайді Клум оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

49-річна суддя America's Got Talent майже не залишила місця для уяви, коли вона роздяглася до крихітного комплекту спідньої білизни та влаштувала незабутнє шоу для своїх 9,9 мільйонів підписників.

Хайді Клум: скрін з відео
Хайді Клум: скрін з відео

У прозорому мереживному топі колишній ангел Victoria's Secret демонструвала свій точений прес та підтягнутий живіт, спокусливо танцюючи перед ранковим світлом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Красуня-блондинка поєднувала свій білий ліфчик з парою трусиків, які щільно сиділи на її стегнах, коли вона ковзала своїм тілом з боку в бік.

Демонструючи свою модельну фігуру, ансамбль Хайді підкреслив її нескінченні підтягнуті ніжки та скульптурні стегна.

Супермодель дозволила своїм фірмовим кучерям вільно падати за спину і застосувала до обличчя віртуальний фільтр, схожий на лисицю, коли вона провела руками по своїх локонах.

Зірка німецького походження підписала свою публікацію: «Збожеволіти, #продовжувати танцювати, #відчувати себе, #пристрасть, #розплутувати».

Як раніше повідомляв портал "Знай", ангел "Victoria's Secret" Хайді Клум у "розірваній" сукні блиснула голими грудьми на "Америка має таланти".

Нагадаємо, модель Хайді Клум у 49 років розбурхала "розірваним" вбранням.