Відома українська гумористка, актриса "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна розповіла, що вирішила спробувати себе у футболі та підписала перший у своєму житті професійний контракт. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Катя Нікітіна має не тільки акторський талант, а й низку інших умінь і здібностей. Зокрема вона активно займається спортом та танцями. Тепер зірка вирішила випробувати себе у зовсім новій сфері – футболі.

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Так, Катя Нікітіна підписала контракт, і цілий рік гратиме за жіночий футбольний клуб "Кривбас". Вона зазначила, що отримуватиме щомісячно мінімальну зарплату і її планує перераховувати на потреби українських захисників.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Я підписала свій перший професійний контракт у футболі. Він розрахований на рік і в клубі я буду отримувати мінімальну зарплатню, яку кожного місяця буду перераховувати на потреби ЗСУ. Відтепер я гравчиня жіночого футбольного клубу "Кривбас"", - поділилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині: "ЗСУ "втікають", не в той бік".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".