Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко розповіла, що була змушена виїхати до Великобританії, бо через війну втратила будь-який прибуток, як і її зірковий чоловік Арсен Мірзоян. Цим вона поділилася в інтерв'ю 24 каналу.

З початком повномасштабної війни хтось із артистів "акліматизувався" за нових умов і продовжує жити в Україні. Однак для Тоні Матвієнка зміни стали фатальними. Їй довелося виїхати з країни до Великобританії заради соціальної допомоги, адже вдома вона та її чоловік втратили будь-який дохід.

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

"У нашої родини заробітку зараз немає. Мене часто запитують, чому я за кордоном. Уявіть, у нас вдома три артисти. Роботи немає, комунальні треба платити, їсти, просто виживати. Тому я і поїхала до Британії, я тут отримую допомогу. Щоб було що поїсти купити. Я не знаю, як інші артисти виживають. Якби в мене чоловік був на держслужбі, який бізнес... У нас із Арсеном немає нічого цього, ми всі вкладали у себе, свої пісні, кліпи", - поділилася артистка.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Тоня Матвієнко зізналася, що дуже скучила за чоловіком та мамою, але повертатися додому з молодшою ​​дочкою не поспішає, оскільки "сімейний будинок ще не готовий до зими". При цьому її старша дочка повернулася до України та знайшла роботу.

Раніше портал Знай повідомляв, Арсен Мірзоян розповів про свій шлях від працівника заводу до артиста і сварки з Тонею Матвієнко: "Відчувається потреба..."

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".