Поведінка колишніх учасників "Дизель Студіо" Сергія Писаренка та Євгенія Нікішина, які поїхали розважати росіян, викликала неабияке обурення у суспільстві. Відомий шоумен та телеведучий Дмитро Танкович спробував пояснили дії своїх колег.

За словами Дмитра Танковича поведінка його ексколег, які останнім часом жили та працювали в Україні, а потім поїхали розважати росіян, є просте і дуже банальне пояснення. Він пояснив, що ці актори просто непросто обрали гроші. Тобто Писаренко і Нікішин поїхали працювати до росії, аби заробити криваві рублі.

"Все дуже банально. Потрібно годувати родини, ось і все. Просто бабки", - прокоментував Танкович в інтерв'ю Славі Дьоміну. Дмитро Танкович

Скрін, Instagram Сергія Писаренка
Скрін, Instagram Сергія Писаренка

Що цікаво, росіянин Сергій Писаренко разом з дружиною-українкою мешкали під Києвом. А у квітні актор навіть показав, як російські окупанти потрощили його будинок. Щоправда, до цього часу він встиг вивести своїх дружину і доньку до Талліна.

Популярні новини зараз
Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Зараз все дуже зрозуміло і просто. Ти маєш вибрати позицію. На чиєму ти боці, ось і все. Тому якщо вони вирішили поїхати і прибрати в соцмережах усі пости про Україну, про війну, а потім сказати: "Ми зараз їдемо у круїз і жодної війни немає". Я цього не розумію, на жаль. Не важливо, хто вони: росіяни чи українці. Потрібно вибрати позицію і вирішити зараз", - додав Танкович. Дмитро Танкович

Варто додати, що ще зовсім недавно керівник "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов зробив заяву стосовно того, чи залишаться росіяни Писаренко та Нікішин у складі гумористичного колективу. За його словами, на той час Писаренко мав намір й далі виступати з ними, а ось Євген Нікішин поїхав до Росії, оскільки має там родину.

Євген Нікішин з дружиною, фото: Facebook
Євген Нікішин з дружиною, фото: Facebook

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" погодилася на все заради шуби: "Навіть сестру"

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Булітко з "Дизель шоу" виставила пухкенькі губки і подякувала захисникам: "Вірю в ЗСУ"

Також "Знай.ua" писав, Олександр Бережок з "Дизель шоу" пояснив, куди зник з початку війни: "Не бачу сенсу"