Після того, як путін оголосив мобілізацію, частина росіян призовного віку з сім'ями і без, відправилась за кордон у ті країни, де ще пускають окупантів.

Квитки на авіарейси різко здорожчали, а у "дружні" країни росіян не надто прагнуть пускати. На пунктах пропуску утворилися цілі віґвам-табори, сколочені з гілок та скотчу. 29 вересня стало відомо, що країну бункерного маразматика покинула Пугачова, яка не так давно потрапила на передовиці через заяву-прохання долучити її до іноагентів, як її чоловіка Максима Галкіна. Про це пише тг-канал "Инсайдер.UA".

Алла Пугачова. Фото: скриншот Telegram
Алла Пугачова. Фото: скриншот Telegram

У повідомленні йдеться, що співачка з дітьми була помічена в аеропорту Внуково. Звідти вона полетіла до Ізраїлю. Повідомляється, що зворотного квитка у Пугачової не було.

Блогери, "кумири молоді" теж валять із Росії. Соболєв та Гасанов, які розповідали про підтримку "спецоперації" та те, що вони не будуть їхати з рф, купили квиток в один бік.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скриншот повідомлення, Telegram
Скриншот повідомлення, Telegram

Тим часом повістки в рф видають косооким, інвалідам та іншим не придатним особам. ТА пояснюють це тим, що вони самі винні, що їх призвали.

Нагадаємо, ми писали, що радник ОП Михайло Подоляк підказав, як захід може відповісти путіну на теракт щодо газогону.

Як повідомляв "Знай.ua" лукашенко слідом за путіним може почати мобілізацію: але у черговий раз задурять мозок.

Також "Знай.ua" інформував, які міста можуть бути у небезпеці: стало відомо, куди кинуть перші партії путінських мобіків.