Знаменита українська виконавиця Настя Каменських розповіла шанувальникам про свою суперсилу та нарвалася на хвилю хейту. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських приділяє чимало часу соцмережам, адже має велику армію шанувальників, інтерес якої треба постійно підживлювати. Зірка регулярно ділиться новими фото та відео як із особистого життя, так і виступів чи поїздок.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Цього разу Настя Каменських вирішила трохи розслабити шанувальників коротеньким та нехитрим відео. У кадрі зірка постала, поклавши руки на груди, а потім різко їх забрала, показавши вишитий червоними нитками на футболці принт "Ukraine".

"Я українка, і це моя суперсила", - підписала ролик зірка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Деякі українці негативно сприйняли такий перфоманс зірки.

"Щось вже не те Настя, у тебе дуже самовдоволене обличчя ((якби Потап у ВСУ був, було б інакше мабуть", "Ну я б таке ніколи не одягла ... здається кров ... і так боляче людям .... взагалі посил негативний ... хоча розумію, що хтось хотів інший сенс … мені подобаються 🇺🇦 футболки патріотичні в Італії",- написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Настя Каменських згадала свої ж слова, від яких тепер рве душу: "Потап повернувся, не плач" .

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Окрім того, ми писали, Наталія Могилевська нагадала українцям одну зі своїх найпопулярніших пісень: "Коротка київська осінь".