Колега Наді Дорофєєвої, знаменитий український виконавець Артем Пивоваров згадав юність і показав, чим вважав за краще займатися з друзями після школи. Архівний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров приділяє чимало часу соцмережам, адже має величезну армію шанувальників, котрі хочуть бути в курсі всіх подій у житті артиста. Він регулярно радує новими кадрами з виступів, роботи у студії та просто особистому житті.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так цього разу Артем Пивоваров вирішив згадати шкільні роки. Артист показав, що після школи він збирався разом із приятелями, щоб займатися музикою. Зважаючи на все, у юного Артема Пивоварова була власна група і грала вона зовсім не ту музику, що творить співак зараз.

"А чим займався/займалася ти у 16 ​​років?", - поцікавився артист у шанувальників.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Українці відразу почали згадувати юність і ділиться з виконавцем.

"16 років - золоті часи! Викликала поліцію до школи, коли мене дівчата запросили на "рандеву"...) Весело було всім", "Ось сиджу і уявляю, якби ви зараз співали таку музику? Скільки було б шанувальників? ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров ризикнув життям, щоб вразити шанувальниць: "Серце в п'ятах".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських привезла з-за кордону крутий сюрприз для воїнів ЗСУ: "Скоро доберуться до передової".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, Тіна Кароль на камені стоячи закуталася у теплий комбез та змусила хвилюватися українців: "Злазь звідти".