Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, що російські окупанти спробують знову наступати на Харків. Цим він поділився у новому пророкуванні, яким поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв заявив, що наразі Харківщина сильно захищена, але найближчими місяцями ситуація буде напруженою.

Макс Гордєєв, фото: Instagram
Макс Гордєєв, фото: Instagram

"Харків зараз найзахищеніший, дуже багато зброї, дуже багато позитивних вібрацій. Три місяці даю на те, щоб ця ситуація зважилася на позитивний аспект", - сказав екстрасенс.

Макс Гордєєв зазначив, що повторний наступ російських окупантів точно буде, втім, вони зазнають поразки. Він порекомендував харків'янам триматися, адже невдовзі все налагодиться.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

"Чи намагатимуться вони нападати на Харків? Будуть і 100% вони отримають негатив, вони отримають знову відсіч, тому зараз дуже багато нашої сили знаходиться саме в Харкові. Харків, пам'ятайте, що все у вас буде добре, тримайтеся", - констатував Макс. Гордєєв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Макс Гордєєв з "Битви екстрасенсів" розкрив таємницю "бавовни" у окупантів і змусив українців реготати до знемоги: "Бомбастично".

Також наш портал інформував, що екстрасенс Макс Гордєєв проговорився про звільнення всіх східних областей України: про що говорить цифра 10 на картах таро.

Крім того, ми писали, Тоня Матвієнко зізналася, що вони з Арсеном Мірзояном бідують, не маючи грошей на життя: "У нас немає нічого".