Відомий український футболіст та колишній герой шоу "Холостяк-5" Сергій Мельник вирішив порадувати українців позитивом під час війни України з Росією.

Ще у вересні воїни ЗСУ провели масштабний наступ на території Харківської області, таким чином звільнивши безліч населених пунктів від рашистської окупації. На цьому історія не закінчилася, адже згодом нашим хлопцям вдалося вибити росіян із Лиману та інших міст на перехресті Донецької, Луганської та Харківської областей. Зараз ми спостерігаємо, як українські військовослужбовці вибивають ворога в Херсонській області, звільняючи сантиметр за сантиметром нашої землі. Із цим і пов'язана публікація Сергія Мельника.

Сергій Мельник, фото: Instagram
Сергій Мельник, фото: Instagram

"Херсон – Ми з Вами! Ми пам'ятаємо вашу сміливість, вашу волю, як ви боролися за свободу від окупантів. Зараз саме час нагадати всім, що там наші українці, які чекають на ВСУ. А ВСУ вже поруч", - пише Сергій Мельник у публікації.

На відео зібрані кадри сміливих українців, які на початку війни виходили на мітинги з прапорами проти російської окупації, перед рашистами зі зброєю, нічого не боячись на своєму шляху.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Херсон. Фото: YouTube
Херсон. Фото: YouTube

"Мурашки від такого і гордість за Україну", "Наш народ їм не зламати, ми сильні не лише фізично", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Сергій Мельник назвав головні літери у житті кожного українця: "Не ООН, ЄС, НАТО…"

Як повідомляв "Знай.uа", "Брат" Михайла Заливака на нещастя Сергій Мельник пояснив, чому "Холостяк" провальний

Знай.ua писав, "Холостяк" Михайло Заливако опинився в Польщі, розважаючись уже без Анни Богдан: "Коротко про поїздку"