Олена Шоптенко згадала про те, як робила перші кроки у танцях та пройшлася дитинством за допомогою архівних фото.

Вона періодично ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями у Instagram. Наразі жінка нагадала про те, що почалося ще у липні. Йдеться про флешмоби, які вона з командою організувала в Європі – Відень, Австрія.

Олена Шоптенко. Фото: instagram.com/alena_shoptenko/
Олена Шоптенко. Фото: instagram.com/alena_shoptenko/

Вперше це сталося 10 липня. Тоді близько двохсот українців були єдиним організмом, який показав, наскільки кожна з його "клітин" любить Україну, незважаючи на погану погоду та інші труднощі.

"Для мене особисто було честю виступати на одній площі з такими українцями! Я знаю, що деякі бігли з-під обстрілів у Маріуполі, у когось воюють чоловіки та ще багато особистих історій", - писала тоді Олена Шоптенко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А зараз вона запропонувала українцям вибрати, де буде наступний флешмоб.

"Нам вдалося зробити 2 флешмоби у Відні та об'єднати 182 українці! У столиці якої Європейської країни зробимо наступний флешмоб?", - зазначила вона.

Хтось попросив у Чехії, хтось у Польщі, хтось ще раз у Відні...

Нагадаємо, шалена легенда "Танців зі зірками" Олена Шоптенко розтанула на руках двох чоловіків: "Симфонія свободи..."

Як повідомляв "Знай.ua", легенда "Танців зі зірками" Олена Шоптенко вийшла з тіні і довела українців до мурашок: "Симфонія свободи"

Знай.uа писал, Алена Шоптенко из "Танців з зірками" вспомнила, с кем зажигала с самого детства: "Не останавливайся"