Учасник "Холостячки" Андрій Рибак хоч і не завоював серце головної героїні Ксенії Мішиної, але зміг зацікавити велику кількість шанувальників. Наразі чоловік активно розвиває свій аккаунт у Instagram, де за ним стежить понад 200 тисяч людей.

Андрій Рибак запустив нове шоу на власному YouTube каналі "Але це не точно", де він разом із українськими коміками підбирає недоречні фрази для тих чи інших ситуацій, які пропонують гості у студії. У зйомках першого випуску взяв участь Євген Кошовий зі студії "Квартал 95".

Рибак з коміками, кадр із шоу "Фрази"
Рибак з коміками, кадр із шоу "Фрази"

Гумористи підібрали найнедоречніші фрази біля військкомату у росії на тлі часткової мобілізації. Варіанти були різні, але один із гостей відзначився. Він видав: "Пакетик брати будете?", і просто підірвав усіх присутніх. Жарт у тому, що всіх окупантів вивозять із України у мішках для сміття.

"Про "пакетик" актуально як ніколи! 😁" - зазначив жартівливо Рибак.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники оцінили нове шоу та жарт від гостях у залі, також одна людина поділилася кумедною інформацією про росію.

Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/
Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/

Раніше ми писали про те, що Олександр Волошин попався на плагіаті, "позичивши" жарт Рибака з "Холостячки" на весілля з Трінчер: "Спиз**в"

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Рибак, який нещодавно одружився, опинився в одному ліжку з двома "кішечками": "Прокидаюся, а тут... "

Також портал Знай.ua писав, що друг Еллерта Андрій Рибак показав, як ледь не зірвав своє весілля жартом на адресу нареченої: "Воно вже в крові"