Анна Кошмал стала широко відома глядачам завдяки ролі Жені у п'ятому та шостому сезонах серіалу "Свати". Зараз дівчина активно веде свою сторінку до Instagram, за якою стежить понад 700 тисяч людей, практикує йогу та вегетаріанство.

Анна Кошмал написала святковий пост з нагоди свого дня народження. Артистці виповнилося 28 років і вона впевнена, оскільки цього року в даті цифри повторюються - 22.10.22, на неї чекає велике щастя.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

"І хоч це був найкоротший рік в моєму житті, я дуже вдячна долі, рідним та близьким за те, що я сьогодні посміхаюсь і можу всіх обійняти!", - написала актриса.

Зірка повідомила, що загадала одне бажання на всіх українців. Вона вірить, що його не можна повторювати вголос, але всі й так розуміють, що йдеться про перемогу України над найлютішим ворогом в особі росії.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Любов і вдячність у думках і на вустах, як мантра. Обіймаю всіх!", - додала Анна Кошмал.

Дівчину встигли привітати численні шанувальники та зіркові колеги, серед яких Тарас Цимбалюк, Аліна Доротюк, Анна Сагайдачна та інші.

Раніше ми писали про те, що Анна Кошмал зі "Сватів" розповіла, що для неї дорожче грошей і комфорту: "Безумні імпульси"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Кошмал обрушилася хвилею гніву на колегу зі "Сватів": "Зупиніть Землю, я зійду"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Кошмал зі "Сватів" розповіла про відповідальність і незламний характер: "Дитина відчуває цю силу"