Найромантичніше шоу осені "Холостяк" продовжує завойовувати симпатії серед українців і 25 листопала о 19:00 глядачі СТБ дізнаються про пригоди дівчат та Алекса у сонячній країні.

Цього тижня Холостяк разом з дівчатами вирушить в Дубай! Романтичні побачення, шалена пристрасть та незабутні емоції – все це у п'ятому випуску реаліті.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ

Трьох дівчат Алекс запросить на найбільший ринок спецій у місті. Аби приготувати страви, Холостяку та його супутницям потрібно знайти відсутні інгредієнти. Підбирати спецію дівчата будуть з зав'язаними очима. Їм потрібно описати приправу так, щоб Алекс здогадався, про що йде мова. Таке ж завдання чекає й на Холостяка – з зав'язаними очима чоловік має описати дівчатам свій інгредієнт.

"Мені хотілось дізнатися, чи зможуть дівчата в цьому процесі взяти ініціативу в свої руки", – пояснить Алекс.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Чоловік переконаний, що такий спосіб допоможе зрозуміти, чи є взаєморозуміння з учасницями. З ким із супутниць виникне найбільший зв'язок? Та як пройде спільний процес приготування їжі на кухні?

Алекс Топольський із учасницею проєкту "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський із Мариною "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ

Окрім цього, не пропустіть спонтанне і дуже гаряче індивідуальне побачення, яке стане приводом для ревнощів інших учасниць, а також – пригоди в пустелі. Та невже нова хазяйка тижня не впорається зі своїми обов'язками? І чи будуть нові палкі поцілунки цього тижня? Дізнайтесь вже о 19:00 на СТБ.

Нагадаємо, що Віка з "Холостяка" зізналася Топольському в любові до священиків: "Кіно для дорослих".

Раніше ми повідомляли, що Саша Мудра після поцілунків Алекса Топольського з Мариною поставила всіх на місце: "Принижуватися заради чоловіка".

Також стало відомо, що Олександра Мудра обрала іншого з шоу "Холостяк": Алекс Топольський зачекає, поки поряд такий чоловік.