Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, показала чоловіка, який зіграв у її житті дуже важливу роль. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія показала чоловіка, який зробив для неї багато в житті та допоміг стати тією, ким вона є. На новому фото зірка постала з Михайлом Поплавським, держав у руках, мабуть, якусь музичну нагороду. Співачка зазначила, що зірковий ректор був її вчителем, а отже дав поштовх, який дозволив їй потрапити до шоубізнесу.

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

"Дорогий Вчитель @poplavskiy_michail Міцного козацького здоров'я! Багато і добре літо! Перемоги!", - підписала кадр Камалія.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Шанувальники зазначили, що Камалія змогла перевершити вчителя у майстерності, а деякі додали, що Поплавський не дуже гідна людина.

"Камалія з великою повагою до вас і вашого таланту, тільки не до цього відкидання поплавського опоблоковця, він не гідна людина", "Це той випадок, коли Учень перевершив свого Учителя! Сподіваюся Ваш Учитель дуже пишається Вами!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія одяглася в камуфляж і прогулялася розбитою технікою окупантів: "Орки згоріли".

Також наш портал інформував, Юля Саніна з The Hardkiss згадала, як її пісня перетворилася на пророцтво: "Коли співаю, відчуваю біль".

Крім того, ми писали, Камалія похвалилася сюрпризом, який їй зробили на батьківщині Захура: "Я щаслива".