Романтичне шоу "Холостяк" з Алексом Топольским приковує до себе все більше і більше уваги.

І українцям вже не так цікаво спостерігати за вибором красунчика (багато хто зійшовся на думці, що це буде або Катя, або Саша Мудра),як за перепетіями у дівчатЮ, особливо після вигонів.

В 5 випуску проєкт покинула тендітна Юля, яка здивувала Топольского голубцями на першій вечірці. ЗрозумілоЮ що дівчина показала свою правду вильоту з проєкту і навіть розповіла про байдужість Алекса. Адже на наступний ранок після вигону вони зустрілись в готелі, та він навіть не привітався з дівчиною. Та чи будуть нові пристрасті у 6 випуску?

Холостяк-12, учасниці на церемонії троянд, фото: Знай.ua
Холостяк-12, учасниці на церемонії троянд, фото: Знай.ua

2 грудня, о 19:00 на телеканалі СТБ вийде шостий випуск романтичного реаліті "Холостяк"-12. Спекотні побачення в Дубай продовжуються! Цього тижня Холостяк сподівається встановити довіру та сильний емоційний зв'язок з претендентками на своє серце. Побачення в небі, під водою та на шаленій швидкості – не пропустіть все це та багато іншого у новому епізоді.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Двох дівчат, від яких Холостяк хотів би відчувати більше довіри, він запросить на екстремальну зустріч. Алекс впевнений, що новий досвід, а саме – їзда на мотоциклі – допоможе учасницям розкритися та проявити нові грані свого характеру. З ким із супутниць запалиться іскра?

Олександра Мудра, "Холостяк-12", фото: кадр з 4 випуску проєкту
Олександра Мудра, "Холостяк-12", фото: кадр з 4 випуску проєкту

"Хочу на цьому побаченні активно провести час з Алексом, багато спілкуватися, дивитися одне одному в очі, обійматися і, можливо, поцілуватися", – поділиться очікуваннями одна з претенденток на серце Холостяка.

Ще з одною дівчиною Алекс насолодиться красою міста з висоти пташиного польоту! На пару чекають неймовірні враження та незабутні емоції. А після – відверта розмова про життя. Проте конкурентки переконані, що ця учасниця зовсім не підходить Холостяку... А що ж відчуває сам чоловік?

Окрім того, ще одне індивідуальне побачення пройде… під водою! Алекс і його супутниця відвідають один з найбільших океанаріумів у світі, де на пару чекають справжні пригоди.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

А ось вишенькою на торті стане певне "досьє" на всіх дівчат. В трейлері до випуску показали новий виток сварки Саші Мудрої і Вікторії, де перша говорить інтригуючу фразу: "Вона не лише не переможе на проєкті, а й не вийде заміж".

Нагадаємо, що фаворитка "Холостяка" накинулася на Алекса Топольського, який захотів "дива".

Раніше ми повідомляли, що Алекс Топольський влаштує полуничку на "Холостяку", поки Саша Мудра спостерігатиме.