Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала себе 18 років на честь дня народження дизайнера Анни Андрійчук.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських у мережі Instagram.

Настя Каменських та Аня Андрійчук, фото з Instagram
Настя Каменських та Аня Андрійчук, фото з Instagram

"Анечка! Бублик! Кохана! З днем ​​народження, найдобріша, класна, прикольна, весела, чуйна і чуйна людина на світі, я дуже пишаюся тобою і твоїми досягненнями, а скільки ще попереду..." , - підписала зірка знімок, зроблений у басейні , на якому постановки в блакитному купальнику біля Ганни, одягнені чорний купальник.

При цьому вони обидві виглядають веселими та щасливими.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Дерзай, дитинко, у тебе все вийде, а ми на підхваті і дуже тебе тебе любимо!"

PS Люблю цей знімок, тобі 16, мені 18" , - додала співачка.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

"Бублик, з Днем народження", "Анечка, з днем ​​народження тебе", "Фото супер, дівчата молоденькі" , - пишуть фанати у коментарях.

"Ви справді знайомі так довго? Взагалі було б цікаво дізнатися, як ви познайомилися" , - цікавляться шанувальники обох дівчат.

Нагадаємо, що Настя Каменських пошкодувала, що "запізнилася" зі знайомством із колишньою Позитивою: "Судячи по кулаку".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков "злив" все про Настю Каменських та Ваню Демчука з Нацвідбору: "Я і моє друге підборіддя".

Також стало відомо, що колишня Позитиву Анна Андрійчук втратила самоконтроль, і вилила душу українцям: "Паніка опанувала".