Популярна українська співачка, модель, зірка романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка днями привітала всіх українських захисників із днем Збройних сил України, продовжує радувати своїх відданих фанатів у соціальних мережах. Лише у Instagram у Злати майже 500 тисяч унікальних передплатників.

Цього разу співачка, перебуваючи у Варшаві, вирішила трохи розповісти про мотивацію про те, як необхідно вивчати та пізнавати нове у своєму житті.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Приділяю більше уваги вивченню англійської мови останнім часом. Взагалі вивчення нової та нові цілі - це про мотивацію. Якщо ви досі шукаєте відмовки, у вас недостатньо мотивації. Тож ставимо нові цілі та досягаємо їх", - розповіла Злата Огнєвіч у нову історію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, шанувальникам співачки, що Злата Огнєвіч у листопаді їздила до Німеччини, щоб дати благодійні концерти. Там вона зупинялася у готелі у місті Потсдам. Коли зірка мала вільну хвилинку, вона діставала картки для вивчення англійських слів і ретельно запам'ятовувала.

Отакі "бебі степс" співачка вважає дуже важливою справою у вивченні іноземної мови. А цього разу ми ще й дізналися, що для повного занурення у процес вивчення потрібна мотивація.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч відчула себе чужою на святі життя: "Дуже боляче...".

Раніше повідомлялося, "Зламатися будь-якої миті": ніжна красуня Саша Бо обличчям зустріла вітер змін.

Також, Злата Огнєвіч похвалилася знахідкою у Вені помноженою на три: "Особливий кайф".