Даша Астаф'єва, волонтерка, модель та співачка часто публікує цікавинки на своїй сторінці в Instagram, де на оновлення від зірки підписані понад 602 тисячі осіб.

Цього разу у сторіс Даша розповіла про новий проєкт Дантеса, та зізналася, що закохалася у нього, та впевнена, що такою ж буде реакція у її шанувальників. Вона розмістила відео на якому Дантес бере інтерв'ю у різних відомих особистостей.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Ще не бачила, але вже безмежно поважаю Володимира Дантеса за кайфовий, новий для країни україномовний проєкт. Ви закохаєтеся! - підписала відео в сторіс Даша Астаф'єва.

На відео все обертається навколо автівок. Володимир бере інтерв'ю та спілкується з українцями. Серед тих, хто взяв участь у проєкті, була й Даша.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Даша Астаф'єва та Дантес. Фото: сторис Instagram
Даша Астаф'єва та Дантес. Фото: сторис Instagram

Даша Астаф'єва та Дантес. Фото: сторис Instagram
Даша Астаф'єва та Дантес. Фото: сторис Instagram

Не так давно Даша й сама стала вести на Youtube власне шоу на кухні. Робота волонтера так зацікавила дівчину, що вона вирішила розговорювати українських зірок за кухонними справами, під час приготування страв.

Також жінка почала розвивати сторінку у Twitter, де публікує гумористично-саркастичні твіти, показуючи себе з абсолютно іншого боку, ніж в інших соцмережах.

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва посоромилася історії з бабусею та "Хлібним" через брехню: "П*здец".

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Астаф'єва згадала довоєнний час та тряхнула пишним бюстом перед камерою: доки морква треться.

Також "Знай.ua" інформував, "Все дуже класне...": Даша Астаф'єва згадала часи Playboy і пограла з "цяцею".