Всі українці по-різному ставляться до різних ворожок, чаклункам, тарологам та іншим провісників майбутнього.

Наприклад телеведуча Маша Єфросиніна їм недоверяет від слова "зовсім". Про це вона розповіла в новому випуку шоу "Дорослі дівчата", де вони з Олею Поляковою обговорили тему магії і ведьмацтва.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото: Instagram
Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото: Instagram

Маша зізналася, що якийсь час вона збирала контакти ворожок, провісниць та інших, щоб було, на чорний день. Вона ніколи не користувалася їхніми послугами, але коли почалися розмови про війну, в 20 числах лютого 2022 року все змінилося.

"Ти провела чаклунську дефлорацію",- сміється Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Маша стала дзвонити їм, але всі ворожки запевняли, що жодної війни не буде і закликали її не вірити в це. Максимум, бачили ескалацію на Донбасі. Єфросиніна обдзвонила 5-6 контактів, але ніхто не підтвердив війну.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Коли почалася ця кривава історія, яка триває майже 9 місяців, я десь на другий місяць подумала, чого це я ковтаю. І як ти думаєш, що мені відповіли, коли я запитала де їх прогнози? Вони говорили: "Господь свідок, все було мені перекрито. На путіна працюють такі сили, такі шамани, що вони нам все поперекривали, щоб ми нічого не бачили"",- згадує Маша.

Нагадаємо, що Оля Полякова влаштувала "трійничок" в Грузії з баскетболістом: "Його звуть Гіга".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна "поплакалась" Раміні через засудження українців.

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна показала магію "чхання" і стала розкішною красунею: "Ніби в довоєнне життя".