Співачка та учасниця романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як засмутилася через затримку.

Вона поскаржилася, що пісня мала вийти 9 грудня, але тепер її вихід переноситься на 14 грудня. Про це співачка повідомила на своїй Instagram-сторінці, де за зіркою спостерігає 493 тисячі осіб.

Злата Огнєвіч. Фото: Youtube
Злата Огнєвіч. Фото: Youtube

Пісня, яка мала би вийти завтра, але з технічних причин вона вийде 14 грудня. Я бачу, як ви її чекаєте… Понад 500 000 переглядів за добу та тисячі ваших повідомлень та коментарів. Я розбита та засмучена. Сподіваюся на вашу підтримку та розуміння... Завтра ми готуємо для вас нові кадри з кліпу. - написала співачка.

Злата Огнєвіч. Фото: Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Напередодні Злата оприлюднила декілька кадрів з нової пісні "Як мені бути", чим шалено зацікавила шанувальників. На фото дівчина позує з червоними від сліз або від утоми очима. У коментарях підтримали виконавицю:

"Дуже дуже чекаємо", "Нічого страшного, ми готові чекати стільки, скільки треба", "Не засмучуйтеся!!! Ми все розуміємо, і від цього менше вас любити не почнемо. P.S. Надворі зима, сніг, а ви без шапки. Застудитесь, то як співатимете???? Вважайте на себе, ви в нас єдина", "Ще трішки зачекаю" - написали у коментарях.

Злата Огнєвіч, коментарі. Фото: Instagram
Злата Огнєвіч, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що "Холостячка" Злата Огнєвіч відчула себе чужою на святі життя: "Дуже боляче...".

Як повідомляв "Знай.ua", що Злата Огнєвіч похвалилася знахідкою у Відні помноженою на три: "Особливий кайф".

Також "Знай.ua" інформував Мішель Андраде у спокусливій білизні на ліжечку показала українцям своє "світло": "Я навчилася".