Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров став справжнім посміховиськом, оскільки на одному зі своїх концертів не зміг нормально виступити навіть під фонограму. Артист не встиг узяти в руки мікрофон, як несподівано на весь зал пролунав його спів. Ганебний ролик з'явився у мережі.

Філіп Кіркоров досить "яскрава" особистість, яка іменувала себе російським "поп-королем". В Україні його тліюча популярність остаточно згасла, коли він підтримав розв'язану Кремлем війну, а вдома він, як і раніше, примудряється збирати зали, але не без скандалів.

Филип Кіркоров. Фото: YouTube
Филип Кіркоров. Фото: YouTube

Так, під час одного зі своїх останніх виступів Філіп Кіркоров примудрився пробити чергове дно. Очевидці зняли, як артист стоїть на сцені, поки грає вступ без мікрофона. Коли він згадує, раптом починає виконуватися запис його голосу, а помічниця швидко підносить йому мікрофон. Все трапилося за лічені секунди, але їх вистачило, щоб зрозуміти, що "поп-король" співає під фонограму.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Користувачі мережі пожартували, що для Кіркова фонограма – не найбільша ганьба.

"По-моєму фонограма - це найменше, з чого він ганьбився", "Люди платять такі гроші на його концерти, а він навіть наживо не може заспівати!", - Написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Філіп Кіркоров зізнався, чому закохався у зрадницю Настю Стоцьку: "Я міг би одружитися, звичайно".

Також наш портал інформував, що Микола Басков сильно розкабанів через хворобу, експерт розповів про діагноз: "Ось і нехай. За справу!

Крім того, ми писали, скривджений Кіркоров скаржиться, що його не пускають в інші країни і "кукурікають" про великодушність росіян: "Їм буде соромно".