Дуже відомий український співак, блогер і навіть гість багатьох розважальних мережевих шоу Іван Дорн, який уже протягом місяця займається своїм проектом з підтримки молодих українських виконавців, продовжує радувати своїх відданих фанатів.

Відомо, що артист багато подорожує Європою, даючи благодійні концерти. Нещодавно Іван зізнався, що допоміг купити броньований автомобіль для захисників України, а вже зараз співак зібрав навколо себе багато молодих співаків, щоб створити в країні нове покоління класних зірок.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Івана Дорна у мережі Instagram.

Stories Івана Дорна, скріншот: Instagram
Stories Івана Дорна, скріншот: Instagram

"Музика - то наша душа, яка завжди допомагала нам співочим у найгірші часи. І зараз у цій реальності наш музичний контекст змінюється. Пишаюся новим саундуом та артистами, надихнувся під час "Гранта на підтримку нової української музики". Надихаюсь і далі. Тому зібрав класну українську збірку фрешевої музики. Плейлист "Дорнівські убори" є в Apple music/Spotify. Час від часу поповнюватиметься свіжими жнивами нашого солідного саунду", - пише Іван Дорн.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Також артист у свою історію додав свіжу фотографію, на якій сам Іван Дорн позує на блакитному тлі, тримаючи в руці великий соняшник.

Нагадаємо, Іван Дорн забув про міське життя і втік у гори: "Тебе немає...".

Раніше повідомлялося, Іван Дорн оскандалився, приєднавши Польщу до України: "Тихо ширимо кордон".

Також, Іван Дорн "скасував" свій день народження заради відновлення Миколаєва: "Тримаємося разом".