Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова похвалилася королівським виглядом у новій сукні. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться з шанувальниками новими фото та відео як з особистого життя, так і пов'язаними з якимись робочими моментами.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

На цей раз Ілона Гвоздьова вирішила вразити всіх красою і вбралася у вишукану довгу сукню в цікавій кольоровій гамі. Зірка покружляла в дивовижному вбранні, ніби принцеса на якомусь балу і тим самим дуже захопила шанувальників.

"Просто звичайна українська жінка", – підписала ролик зірковий хореограф.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Реакція користувачів мережі не забарилася. Багато хто закидав зірку компліментами, розхвалюючи її королівський вигляд.

"Найкрасивіша, бо українська!", "Королева", "Звичайна? Під час війни?", - написали в коментарях під публікацією зірки.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" в дивовижній сукні затаїла дихання напередодні свят: "Корпоративи".

Також наш портал інформував, дивовижна Мішель Андраде у відвертому вбранні красиво та спокусливо залізла на гойдалку: "Завтра буде нова".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".