Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-групи "Real O" Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова знову захотіла надихнути українців своїм солодким голосом, але цього разу у компанії музикантів. Співачка у студії виконала власну пісню "Маніфест" про щастя, яке ніби окрилює.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube
Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

"А ми і далі тримаємо стрій і підбадьорюємо тих, хто поруч 🙏🏻 Заряджаємось разом 🔥 Повірте, складно абсолютно всім 😅але ж маємо це пройти. Направляємо всі наші позитивні сила нашим Захисникам !!!" - написала Тарабарова.

Співачка обрала новорічну шапочку і чорну сукню для зйомок, що облягає, завдяки чому шанувальникам відкрився вид на її округлий животик.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Зараз знаменитість у мрійливому очікуванні появи вже третьої дитини і вже на досить пристойному терміні вагітності. Наприкінці відео Світлана кумедно вип'ятила свого "карапуза", заряджаючи всіх позитивом.

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова зробила це, незважаючи на вагітність, шанувальники крутять пальцем: "Це ризик"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова з "Real O" показала вагітний живіт і поділилася досвідом: "Зростає нове життя"

Також портал Знай.ua писав, щоб вагітна Світлана Тарабарова впевнена, що українці встоять: артистка заспівала про шлях, який доведеться пройти