Дочка відомої української телеведучої Ольги Фреймут, яка вже давно переїхала до Сполучених Штатів Америки навчатися, показала свої шкільні будні.

Вото з'явилися в stories на її офіційному обліковому записі в соціальній мережі Instagram, де регулярно показує користувачам те, як вона проводить вільний від навчання час.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

Нових кадрів одразу чотири там. На першому якийсь хлопець, мабуть, однокласник, який щось кусає. На другому та третьому знімку просто Злата Мітчелл одна і зі своєю шкільною подругою.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Видно, що вони дотримуються маскового режиму, адже в США з цим все дуже суворо.

А ось на четвертому кадрі Злата Мітчелл сидить за кермом автомобіля. Невідомо, чий це транспортний засіб, і чи вміє керувати автомобілем сама Злата, адже їй лише 15 років.

Оля Фреймут з донькою Златою, instagram.com/freimutolia
Оля Фреймут з донькою Златою, instagram.com/freimutolia

Якось дівчина зіткнулася з серйозною проблемою. Вона була на канікулах вдома, в Україні, і коли настав час повертатися, рейс до Стамбула затримали, і вона вже не встигала на пересадку в США.

"Це треш… Я не відлітаю до Лос-Анджелеса сьогодні. Нас літак затримали і я запізнилася на рейс. Я застрягла в Стумбулі, без жодних квитків і WiFi" - йдеться в повідомленні в stories.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

Більше доби вона провела в Туреччині, поки не зуміла все ж таки дістатися нового будинку.

Злата – старша дитина Ольги Фреймут, яку вона народила від британця Нілу. Пізніше вже в шлюбі з українцем Володимиром Локотком у неї народився ще й син Валерій та дочка Євдокія.

Нагадаємо, що Оля Фреймут розповіла про "плач Ярославни" через штраф: "Публічну ганьбу".

Раніше ми повідомляли, що ніколи не пийте каву таким чином: Оля Фреймут попередила всіх українців.