Відомий український продюсер та син легендарної Софії Ротару Руслан Євдокименко вшанував пам'ять батька у його день народження. Цього року йому могло б виповнитись 81 рік.

Зворушливим знімком свого батька Анатолія Руслан Євдокименко поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

20 січня 1942 року народився Народний артист України, керівник ансамблю "Червона рута" та чоловік Софії Ротару Анатолій Євдокименко. Цього року видатному музикантові могло б виповнитись 81 рік, проте не судилося йому дожити до цих днів. Він помер ще 2002 року.

Якось у день його народження син вирішив згадати батька та опублікував архівне фото. Також він подякував йому за все, що він зробив для нього.

"День народження Батька. 💔 Дякую тобі за все", - так Руслан Євдокименко підписав фото.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фото зі сторінки Руслана Євдокименка
Фото зі сторінки Руслана Євдокименка

Варто зазначити, що Анатолій Євдокименко та Софія Ротару одружилися 1968 року. 24 серпня 1970 року в подружжя народився син, якого вони назвали Русланом.

У коментарях українці підтримали сина Ротару:

"Царства небесного і Світла пам'ять Анатолію Кириловичу. Пам'ятаю і не забуду ніколи", "Як шкода що Ні з Нами Анатолія Кириловича Прекрасна Людина Талановита Людська", "Світла пам'ять Вашому татові", "Світла пам'ять.. Свята людина була, велика, завжди в тіні"...

Нагадаємо, що в родині Софії Ротару довгоочікуване свято Руслан Євдокименко кричить на весь світ: "Від душі".

Раніше ми повідомляли, що Софія Ротару відхопила 2 мільйони гривень за скандальний концерт, після чого і було поставлено той діагноз.