Британська актриса, що стала відома світові завдяки ролі Ліанни Мормонт у серіалі "Гра престолів" Белла Рамзі знялася в екранізації популярної гри "The Last of Us".

Спочатку глядачі накинулись на Беллу з нищівною критикою, але після коментарів режисерів, та другої серії, у критиків перехопило подих, та вони стали боготворити дівчину, вважаючи, що вона ідеально грає роль Еллі. Декілька фото з нового епізоду Белла розмістила на своїй сторінці в Instgaram.

Белла Рамсі. Фото: Instagram
Белла Рамсі. Фото: Instagram

У другому епізоді HBO "The Last of Us" Еллі та Джоел, які пережили апокаліпсис, стикаються віч-на-віч з так званими клікерами - людьми, які були серйозно інфіковані грибковим спалахом і тепер нагадують мутованих грибоподібних істот.

Белла Рамсі. Фото: Instagram
Белла Рамсі. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У коментарях не має й сліду від попередньої критики:

"Епізод був чудовий! Ти справжня Еллі, і це мене вражає!! Сцена у фоє готелю була абсолютно ідеальною!", "Я мало не плачу від щастя в цій сцені, а потім злякався черепа. Я так кричав", "Ви чудово впоралися з цим епізодом! Не можу дочекатися, щоб побачити, що буде далі", "У мене було стільки емоцій за лічені секунди. Я сміявся, а потім мало не попісяв від страху від того скелета, який вискочив", - пишуть у коментарях шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

На критику Бели встав шоураннер Крейг Мазин, який пояснив, що дівчина не грала в гру, та по-своєму усвідомлює свою роль.

Нагадаємо, ми писали, що Беллу Рамзі, яка зіграла роль Еллі в "The Last of Us", розгромили глядачі: "Був би чудовий серіал".

Як повідомляв "Знай.ua" гра "The Last of Us" отримала свій перший похмурий трейлер від HBO: "Жорстока, несамовита подорож".

Також "Знай.ua" інформував, Marvel перетворює серіал "Війни в обладунках" від Disney Plus на свій новий фільм.