Михайло Поплавський запустив серію лайфхаків, де роздає поради українцям. Цього разу він вирішив розповісти, як діяти якщо хочеш володіти собою та ситуацією.

Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський у своїму Instagram вирішив поділитися мудрістю, та начити українців долати складнощі.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Лайфхак другий — розраховувати на себе. Навчіться справлятися з труднощами самостійно. Поважайте себе! Розраховуйте на власні сили, знання і досвід. — зазначив ректор.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Студенти не шкодують для улюбленого ректора коментарів, під дописом Михайла Поплавського зібралось чимало тих, хто його підтримує. Можна тільки здогадуватись, чому молоді дівчата та хлопці коментують пост ректора Поплавського, але залишимо уяву збоку.

Ось, які перли видали під постом "шанувальниці" ректора.

"Це істина! Ніхто так не допоможе тобі як ти сам! Правильно! Оце по нашому!", "Добре, коли поради дає людина, що знає, про що говорить, а самостійності Вам не займати", "Не варто від когось очікувати взагалі нічого. Ви потрібні тільки собі, це точно!", - пишуть під постом Поплавського шанувальники.

Нагадаємо, ми писали, що Михайло Поплавський показав, що ще може робити це із зухвалими студентками.

Як повідомляв "Знай.ua" Михайло Поплавський згадав, як працював у шахті до того, як стати відомим.

Також "Знай.ua" інформував, Михайло Поплавський похвалився, як молоденькі студентки не дають йому занудьгувати.