Відома українська модель, співачка, блогер, волонтер і навіть мандрівниця Даша Астаф'єва, яка днями побувала в гостях на подкасті в Олексія Дурнєва, продовжує тішити своїх численних шанувальників. Цього разу красуня знайшла собі "пухнастого" приятеля і заінтригувала чоловіків "леопардовою" білизною.

На превеликий жаль, на знімку не видно леопардову нижню білизну Даші, проте вона дала "чесне слово", що трусики та ліфчик у неї точно в анімалістичному стилі - ох вже ці блискавичні тренди.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Астаф'євій у мережі Instagram.

Публікація Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Публікація Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Я в леопардовій білизні, якщо що. Небагато святкували гарні новини", - написала Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У новій публікації можна помітити, що модель присіла на тлі барної стійки або цілої колекції елітних напоїв. Проте зірка вирішила не тягтися до "гарячих" напоїв, а мило позувала з м'якою іграшкою - символом нового 2023 року кроликом. Підписники почали запитувати, чи немає в цій іграшці цукерок. Даша поки що не відповіла на це запитання.

Ще можна звернути увагу на строгий діловий костюм, у такому вбранні зірку останнім часом можна побачити дуже рідко. Коричневий піджак в клітку і чорна сувора сукня з тоненьким поясом. Ось у такому вбранні можна навіть на побачення піти, шанувальниці Даші можуть взяти собі цю ідею.

А ось у коментарях передплатники взялися залишати теплі компліменти фігурі зірки:

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Даша Астаф'єва після розставання з Кімом прийшла до Льоша Дурнєва і видала: "Можна й повозитися".

Раніше повідомлялося, "Найкращий день, заходіл вчєра...": Даша Астаф'єва зібралася бити обличчя українським блогерам із "московськими" замашками.

Також, "Страмо, чим ми думали ...": потненька Даша Астаф'єва попрацювала з довгим інструментом, внизу все тече.