43-річний Максим Чмерковський, який народився в Одесі, тепер є хореографом, українсько-американським чемпіоном світу з латинських танців.

Нещодавно він святкував День Народження, а взагалі, за все життя став успішним після імміграції до США. Там він відкрив чотири танцювальні школи, був першовідкривачем романтичного шоу "Холостяк" та суддею останнього сезону "Танці зі зірками". Макс часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 740 тисяч людей. Але ми поговоримо про його участь у "Холостяку" і чому це рішення стало помилкою, за його словами в інтерв'ю Маші Єфросініної.

Макс Чмерковський, фото: Instagram
Макс Чмерковський, фото: Instagram

— Ти з'явився в Україні з проєктом "Холостяк", про який ти не любиш говорити і мене попередили всі, хто має рот у цій студії.

— Ми можемо говорити, байдуже...

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

— Ти ж знаєш, що маємо жіночу аудиторію, біля каналу. І я не можу про це не заговорити, бо перша думка...

— Я не люблю говорити про це з деякими людьми. З вами трохи інакше, з тобою, тому що іншого плану інтерв'ю. Я можу тут щось сказати. Є інтерв'ю, які просто – вони люблять плітки.

Макс Чмерковський, фото Знай.uа
Макс Чмерковський, фото Знай.uа

— Що привело тебе до реаліті-шоу такого масштабу та такого рівня. Що з тобою було зараз?

- Хто, а не що. Мене вмовили, сказали дуже правильні речі. І до того, як вони домовили – я вже був готовий.

— Що такого вони сказали, що сьогодні, через десять років, ти можеш озвучити.

— Вони сказали, що в Україні є проблема – якась кількість дівчат на одного чоловіка. Чоловіки цим користуються, здебільшого – якісь незрозумілі стосунки. Можуть собі дозволити підняти руку, напитися, бла-бла-бла. І хотіли, щоб я був тим чоловіком, який наводить приклад того, як це ще може бути. Я хотів показати себе, мрію. Із цим я сюди їхав.

Нагадаємо, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський вдруге стане батьком, Пета показала животик, що округлився: "Шок для нас".

Раніше ми повідомляли, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський розповів, чому разом із Петою Саша б не впоралася: "Тільки з нею хочеться бути".