З моменту смерті видатного українського музиканта Андрія Кузьменка минуло вже майже вісім років, проте досі фанати не забувають про нього і знову згадують його творчість.

Цього разу відеороликом з одного з його концертів поділилися у ТікТок на сторінці samobutniy.

Андрій Кузьменко завжди мав виявлену проукраїнську позицію. Він любив країну та людей, які тут живуть. Після подій 2014 року позиція Кузьми стала ще більш вираженою, що не могло не вплинути на його творчість.

Кузьма Скрябін, скрін
Кузьма Скрябін, скрін

Тому Кузьма Скрябін вирішив записати жартівливу пісню про президента країни-агресора Володимира Путіна.

Андрій Кузьменко, скріншот
Андрій Кузьменко, скріншот

"Вова Путін - хворий хлопець у дупі має жабу. Жаба має Вову в дупу, думає шо бабу. Обана, за***сь! Наливай, кохана. Той хто любить Україну має бути з нами!" , - співає Андрій Кузьменко на одному зі своїх концертів.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще
У коментарях українці відзначили неймовірну правдивість Кузьми та засмутилися, що більше ніколи не можуть потрапити на його концерт.

"Дуже шкода, що не зможемо потрапити на концерт 😭", "Шкода, що наживо ми його вже не почуємо більше🥺", "Цей патріотизм його і занапастив😔", "Він говорив правду і не боявся цього 🥺❤️🕯️", "Молодець що думав те й говорив !!! царство йому небесне 🥺🥺🥺", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Кузьма Скрябін живий і Тарас Тополя це довів, тепер в "Антитілах": "Можна подивитись".

Раніше ми повідомляли, що Аркадій Войтюк із "VIP Тернопіль" зворушив українців, переспівуючи хіт Скрябіна: "Звучить по-іншому, особливо".