Юлія Бельченко, відома як Юля Зайка, учасниця та фіналістка реаліті-шоу "Холостяк", а також багатьох конкурсів краси, у відвертому інтерв'ю зізналася, як потрапила у скандал із ескорт-послугами.

Про це вона розповіла у програмі "Без комплексів" ведучій Анні Олицькій.

"Я розповіла одній учасниці, та розповіла іншій учасниці... Коли настав момент зливу, це все так інтерпретувалося... Коротше, це була якась підстава. Я вважатиму, що так. Кожен боровся і виживав, як міг. Я починаю розповідати, як воно є Але мене ніхто не чує... Розповіла перший, другий, вп'яте... А потім зрозуміла, що я сиджу і виправдовуюся, як на лаві підсудних.Я вирішила тоді взагалі нічого не говорити.Просто сиджу і думаю - добре, як хочете, так і думайте", - згадує Зайка.

Юля Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/
Юля Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/

"Наскільки тобі прикро було, що на тебе повісили тавро ескортниці. Адже ти людина-орач, ти ніколи не дозволяла нікому за себе платити і утримувати тебе. Що відбувалося у тебе всередині?", - Запитує ведуча.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Спочатку в мене була паніка. Я розуміла, що це знімається все на всю країну. Тим більше, коли ти до цього не маєш жодного відношення. Мені було прикро. Я не вкрала, не вбила, не увела когось", - скаржиться дівчина.

Публікація Юлії Зайки, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Зайки, скріншот: Instagram

Крім того, вона поділилася тим, що ховалося за кадром ефірів шоу, чому Юля була на межі відходу з шоу, а також про головну драму її життя. До того ж з Юлею обговорили хейт та хейтерів, фейкове весілля, проблеми дитинства та сім'ї, стосунки, навчання та життя у Польщі, соціальну мережу Інстаграм та її плани на майбутнє.

Нагадаємо, що Юля "Зайка" Бельченко з "Холостяка" показала гумку в ротику, Заливака такого і не снилося.

Раніше ми повідомляли, що Юля "Зайка" Бельченко з "Холостяка 11" пострибала навколо знаменитих статуй у Римі.