На початку січня українці нарешті побачили фінал 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Переможницею стала Катерина Лозовицька. Просто "фіналісткою" залишилася Олександра Мудра, яка, як згодом виявилося, все ж таки не змогла піти з голови Олександра. Хлопець не протримався у стосунках із Катею більше місяця, бо постійно думав про Мудру.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Наразі Алекс Топольський дав велике інтерв'ю Ганні Оліцькій, у якому є багато цікавих подробиць. Одну з них ми зараз обговоримо.

— У моделінгу мені здається... і ось я бачу те, що відбувається у Нью-Йорку. Чоловіки, які працюють… більшість – це геї. Чи не помітив ти цю гей-френдлі атмосферу в моделінгу і чи були ситуації, коли... ти дуже гарний хлопець і могли щось запропонувати. І наскільки ти до цього нормально ставишся?

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

— Я цілком нормально ставлюся до людей, які обирають цю орієнтацію, бо її відчувають. Я не бісексуал, мені подобаються лише жінки.

— Домагання, не дай боже, були?

— Якось була фотосесія у Нью-Йорку. Щось я відчув, що не туди все йде. Я йому кажу: "Так стоп!"

Нагадаємо, дружина ведучого "Холостяка" наїхала на Топольського після пост-шоу: "Боже, як це принизливо"

Як повідомляв "Знай.uа", учасниця "Холостяка" відпочиває в Дубаї з бразильцем після невдачі з Топольським: "Безробітна тепер"

Знай.ua писав, "Вмію подобатися татам": Саша Мудра знайшла собі багатенького американця після фіналу "Холостяка"