Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та українська блогерка Даша Квіткова після розлучення з Микитою Добриніним задумалася про кардинальні зміни у зовнішності. Про це свідчить її публікація в соціальній мережі instagram.

Зовсім недавно Даша Квіткова вразила шанувальників новиною, що вони з Микитою Добриніним вирішили розійтися. Як вона зазначила, причиною стала криза у відносинах, яку їм не вдалося побороти. Блогерша продовжує радувати українців контентом і, на перший погляд, досить легко переносить розрив.

Даша Квіткова. Фото: скриншот Instagram
Даша Квіткова. Фото: скриншот Instagram

Наприклад, нещодавно на своїй сторінці Даша Квіткова опублікувала фото, на якому позує в зовсім незвичному для себе образі – з рудим волоссям та берете. Ймовірно, для фото вона використовувала перуку, але після примірки, схоже, серйозно задумалася про зміну образу.

"Дівчата, тут така справа… відмовте мене від цього", - написала під фото блогерка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Думки шанувальників розділилися — деякі образи не оцінили, а інші наголосили, що їй йде.

"Кожній жінці хочеться змін. Приходить такий момент і хочеться щось змінити, ну мені здається Вам цей колір не йде. Він втрачає всі ваші інші переваги", "Якщо хочеться змін то чому немає", "Гарно, але щось тут не так", "Не розумію, чому ні? Добре ж", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Квіткова затьмарила навіть Полякову і показала, як має виглядати молода матуся: "Мамасіта така солодка".

Також наш портал інформував, Даша Квіткова зняла з себе все, щоб показати груди після розлучення з Добриніним: "Ніхто і не сумує".

Крім того, ми писали, мокра Даша Квіткова натягла труси-ниточки та показала, що втратив Добринін: "Гаряча матуся".