У річницю війни в Україні відомий журналіст Дмитро Комаров із шоу "Світ навиворіт" презентував документальний проект про вторгнення росії "Рік". Багато хто захопився виконаною роботою, а кожен зробив для себе висновки. Наприклад, його колега, Анатолій Анатоліч, переконався у дикості росіян, порівнявши їх із корінними народами.

Анатолій згадав, як Комаров показував найдавніші населення, які живуть за племінними законами, і провів паралель із російським народом, але зробив це у грубій формі і образив етнічні групи.

"Показував папуасів, аборигенів, дивних і диких істот, а в результаті виявилося, що найстрашніші істоти це росіяни", - написав він.

Пост Анатоліча, Instagram
Пост Анатоліча, Instagram

Мабуть, таким чином він хотів вкотре наголосити, якими жорстокими можуть бути наші вороги, але українці побачили у цьому відкритий расизм. Зокрема, користувачці Twitter вкрай не сподобалося висловлювання та порівняння ведучого, а в коментарях її в цьому активно підтримали.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Реакція на пост Анатоліча, twitter
Реакція на пост Анатоліча, twitter

Анатоліч не раз стикався із невдоволенням українців на свою адресу. А в цій ситуації в нього полетіло каміння, і досить важке. Люди в коментарях навіть перейшли на образи, а після публікації поста обліковий запис ведучого заблокували в Instagram.

Коментарі - twitter.com/YuliaTymosha
Коментарі - twitter.com/YuliaTymosha

Анатоліча заблокували у Instagram
Анатоліча заблокували у Instagram

Нагадаємо, "Анатолію, ви тупий": Анатоліч зганьбився переглядом Дудя на 11 місяці війни

Раніше ми писали про те, що Дмитро Комаров побував в одному із найтаємніших місць і показав "виворіт" роботи ЗСУ: "Головна мета ворога"