Відома українська танцівниця та хореограф Ілона Гвоздьова якось висловилася про ситуацію в Україні, та поділилася особистим горем.

Багато українців втратили близьких і дах над головою через війну, яка триває вже майже 9 років. Ілона Гвоздьова стала однією з тих, хто залишився без рідного дому. Це сталося ще на початку повномасштабного військового вторгнення росії в Україну в лютому 2022 року.

Stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Нині весь її контент пов'язаний із війною, яку розв'язала російська федерація проти України.

Російський танк у Берліні, фото: Telegram
Російський танк у Берліні, фото: Telegram

У своєму повідомленні Ілона Гвоздьова повідомила, що їх будинку в Києві більше немає, і в усьому винен президент країни-агресорки володимир путін. Людина, на совісті якої тисячі смертей, включаючи свого народу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

"Тепер мене на цій землі триматиме ненависть до всього російського народу! Ми жили і нікого не чіпали, але тепер це прокляття ляже на ваших дітей, і повірте сука, всі вони нам повернуть сповна" - пише Ілона Гвоздьова у stories.

Далі вона опублікувала особисте фото, на якому показала середній палець усім, хто причетний до цього.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

"Ця війна дуже скоро позначиться на ваших життях - ваших дітей та чоловіків заберуть воювати в Україні, ви втратите роботи і на нові влаштуватися не зможете, ви не зможете купити звичну техніку (Iphone вже коштує 5000 доларів), речі, не зможете подорожувати, закриють Youtube, Instagram, ви просто перестанете нормально жити. Досить мовчати! Виходьте і боріться за свої життя та майбутнє своїх дітей. фундамент всіх, хто прийшов на нашу землю! Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!" – звернулася тоді хореографиня до жителів росі. Пост, до речі, Ілоні видалили, але вона знову опублікувала в Instagram.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Нагадаємо, що Ілона Гвоздьова просить українок перестати знущатися з себе, краще поїсти.

Раніше ми повідомляли, що Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" розповіла про труднощі у родині та зірвалася на українців.