Відомий український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма згадав кілька ємних висловлювань відомих людей про росію та росіян.

Ці цитати Влад Яма опублікував на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

Так, український хореограф вирішив процитувати президента Франції Шарля де Голля. Він сказав: "Російські люди ніколи не будуть щасливі, знаючи, що хтось живе краще за них. А так як до прогресу вони не здатні - злість і фрустрація є постійним душевним станом росіян".

Скріншот stories Влада Ями
Скріншот stories Влада Ями

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Також Влад Яма згадав і висловлювання російського письменника Максима Горького про своїх співвітчизників. Він вважав, що головна їхня риса - жорстокість.

"Головною рисою російського національного характеру є жорстокість, і то жорстокість садистична. Говорю не про окремі вибухи жорстокості, а про психіку, про душу народну", - заявляв Максим Горький.

Скріншот stories Влада Ями
Скріншот stories Влада Ями

Також про росіян висловлювався президент Чеченської Республіки Ічкерія Джохар Дудаєв. Він зазначав, що русизм це особлива форма людиноненависної ідеології, яка заснована на шовінізмі та аморальності.

[quote author=""]"Відрізняється від відомих форм фашизму, расизму, націоналізму, особливою жорстокістю, як до людини, так і до природи... Принцип дії - знищення всього і вся, тактика випаленої землі. "Маючи рабську психологію, паразитує на хибній історії на окупованих територіях і пригнічення і пригноблюваних народах. Русизму характерний постійний політичний юридико-правовий та ідеологічний тероризм, - говорив Ічкерея Джохар Дудаєв."

Скріншот stories Влада Ями
Скріншот stories Влада Ями

Нагадаємо, що Влад Яма заявив, що очікування українців – лише їхні проблеми: "Жінки навряд чи знають".

Раніше ми повідомляли, що любителя маямських тусовок Влада Яму застукали в непристойній позі.