Оля Фільова та Аліна Гросу одного разу записали кумедне відео, мабуть, щоб трохи розрядити обстановку, яка склалася в Україні через російське вторгнення.

Ролик опублікували у tiktok на сторінці fileva__oli.

Українські співачки Аліна Гросу та Оля Фільова вирішили трохи відволіктися від негативних новин, які українці бачать у стрічці тривалий час. Виконавці влаштували танці під одну з пісень Олі Філєви.

Скрін tiktok
Скрін tiktok

Варто зазначити, що це сталося через два тижні після повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну. Гросу на відео постала у шкіряній спідниці, колготах та спокусливій блузці. Оля Фільова позує також у довгій спідниці та блузці червоного кольору. Обидві співачки плавно і в "унісон" повторюють рухи в кімнаті якоїсь квартири, дуже схожої на хрущовку. У пісні йдеться про сайт знайомства "Баду".

@fileva__oli

@grosu.official

♬ Badoo - Fileva

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У коментарях українці посміялися з активності дівчат:

"Ахах там із чоловіком познайомилися", "Чому без нацицьника?", "Гросу, слабо взуття зняти?", "Дівчина в червоному дуже ефектно виглядає", "Клас дівчина в червоному, супер пластика, дивилася тільки на вас", "Ви класна, пам'ятаю вас ще з передачі звану вечерю, вболівала за вас", "Те почуття, коли там познайомилася з хлопцем", "Гросу схожа на Звєрєва" ...

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Нагадаємо, що самотня кішечка Аліна Гросу здійснила "подвиг", українцям уже подобається: "Вразити народженням...".

Раніше ми повідомляли, що вільна від хлопців та коханців Аліна Гросу зізналася, як правильно доглядати чоловіка: "Боюсь, що піде...".