Стало відомо про загибель Євгена Щавлинського – українського виконавця, учасника "Голосу країни".

Він пішов із життя після боротьби з раком, який досяг четвертої стадії ще 2021 року. Саме тоді він одружився на коханні всього свого життя, яке підтримувало його в ході цієї болісної хвороби.

Йому було лише 25 років...

Євген Щавлинський, скріншот: Youtube
Євген Щавлинський, скріншот: Youtube

Євген народився 12 листопада 1997 року у Рівному. Він був автором пісні "Зцілення" з першої збірки "Він у всьому". Співак записав два альбоми під псевдонімом Шчавлінскій, а також займався саунд-продюсуванням і працював сесійним гітаристом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Євген вважав, що якісь пісні можуть народитися мало не миттєво, протягом 10 хвилин... є ті, які пишуться місяцями.

На сліпих прослуховуваннях у 2-му випуску 8 сезону музичного проекту "Голос країни" він виконав пісню "Sing". На жаль, тоді ніхто з членів журі не обернувся, хоч їм і сподобалося його виконання. Однак Євгенія це не засмутило, адже він уже мав можливість заробляти на життя творчістю.

"Нехай спочиває з Богом", "Боляче. Женя мав неймовірне серце", "Сумую за тобою, дорогий брате", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, викиньте це з дому: три речі, які можуть спричинити лихо, хворобу та смерть

Як повідомляв "Знай.uа", від раку помер легендарний легкоатлет Дік Фосбері, який створив "революцію": тепер так роблять усі

Знай.ua писав, 86-річний пенсіонер виграв інтим з двома дівчатами одночасно і пішов з життя, право передали онуку