Режисер та ведучий відомого телепроекту "Орел і решка" Євген Синельников опинився в окупації російських військових у місті Буча.

На щастя, йому разом з усією сім'єю вдалося вибратися звідти і перебратися в безпечне місце. Залишити оточену Бучу Синельникову разом із рідними вдалося завдяки "зеленому коридору". Сам же режисер залишиться в Україні і робитиме все можливе заради перемоги.

Буча, фото: скріншот з відео
Буча, фото: скріншот з відео

В інтерв'ю Славі Дьоміну у програмі "Слава+" Синельников зізнався, що під час окупації в Бучі йому довелося пережити зустріч із ворогом. При цьому він зазначив, що російські окупанти впізнали його.

"До нас прийшли загарбники з автоматами. Не хвилюйтеся, ми прийшли зі світом, і заходять 20 людей з автоматами, всіх садять, переписують, обшукують будинок. Це не передати. Це жахлива історія. Впізнали мене. О, "Орел і Решка", дай мені автограф. Було темно, він каже напиши мені автограф. Я пишу, він підходить з гвинтовкою, наводить на мене дуло і включає підсвічування. Вибачте, це п***ец. Не дай Бог нікому це пережити", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що режисер шоу "Орел і Решкка" Євген Синельников зіграв весілля у будинку в Бучі, де ховався від окупантів.

Раніше ми повідомляли, що Женя Синельников з "Орел і Решка" після полону у військових Росії відмовився від розкоші: "Був кабріолет, а тепер одяг по 400 гривень".

Також стало відомо, що друга Мішель Андраде Женю Синельникова з "Орел і Решка" обікрали мародери рф: "Навіть щітки та бритву" .