Знаменита російська виконавиця, дружина Максима Галкіна Алла Пугачова показала, як веселиться, доки чоловік перебуває у роз'їздах. Відповідним кадром вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін активно гастролює практично по всьому світу і зараз перебуває в турі містами США. У цей час його дружина Алла Пугачова знаходить чим зайнятися, окрім виховання дітей.

Алла Пугачова. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова. Фото: скрін youtube

Так, дружина шоумена відвідала концерт співачки Маніжі, який пройшов в Ізраїлі. Алла Пугачова зробила пам'ятне селфі та поділилася враженнями від шоу.

"Ніколи не була на сольному концерті Маніжі, а в Ізраїлі пощастило побачити і почути цю дивовижну, самобутню Артистку. Запалила вона не по-дитячому. Який контакт із публікою! Які пісні неординарні. Спасибі Маніжа. Ти молодець!", - написала під фото Примадонна.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На фото Алла Пугачова, як завжди, здивувала своїм виглядом. У шанувальників склалося враження, що співачка справді обдурила старість.

"Яка ж ви Класна!!! Алла Борисівна, живіть в насолоду і радійте кожному дню від душі", "Які красиві та приголомшливі жінки! Дорога Алла Борисівно, дорога Маніжа всього найдобрішого вам!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, більше не виникне сумнівів, чия дочка Максим Галкін показав переконливий доказ про Аллу Пугачову.

Також наш портал інформував, Пугачова похвалилася фігурою як у дівчинки і нагадала, що народилася ще за Сталіна: "А я все ще співаю".

Крім того, ми писали, Максим Галкін згадав молодість і показав, чому перед ним не встояла Пугачова: "Ох ти ж..."