Відомий український телеведучий та зірка програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров з перших днів повномасштабного вторгнення Росії всіляко намагається допомагати рідній країні.

Він часто закликав росіян не мовчати та виходити на антивоєнні мітинги. Після цього всього на росії Дмитра Комарова внесли до списку ворогів Росії. На своїй сторінці фесбук телеведучий зазначив, що зараз це звання для нього почесне.

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"
Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"

"Приймаю привітання! Почесне звання "Ворог росії" від Комітету захисту національних інтересів. Значить, я живу чесно і мені не соромно дивитися людям в очі. Та й компашка нас, "ворогів і зрадників РФ", цікава зібралася. Макаревич, Кличко, Гребінників, Навальний та інші", - зазначив Дмитро Комаров.

При цьому Дмитро Комаров зазначив, що за будь-яких обставин дуже просто визначити, яка зі сторін бреше. Без сумніву, що вводить тотальну цензуру, забороняє висловлюватися, а також знищує незалежні ЗМІ.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"Я мріяв поїхати в Північну Корею. Встигнути побачити минуле в теперішньому. Але це тепер неактуально. Північна Корея у світлі сьогоднішніх подій скоро здасться просунутою країною", - підсумував Комаров.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що Дмитро Комаров не може оговтатися після такого горя: "Одну мить знищено".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" похвалився унікальною красунею і це не дружина Олександра: "Вона вийшла на подіум".

Також стало відомо, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" потрапив під обстріл після зустрічі із Зеленським.